Picklade betor

32
1
Picklade betor

Färsk ingefära ger betorna ett härligt sting samtidigt som de får en sötsyrlig smak från inläggningen. De picklade betorna är suveräna som smörgåspålägg eller som tillbehör till söndagssteken. Blanda gärna flera olika sorters betor för en vacker färgexplosion!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Picklade betor

Ingredienser

Ger ca 1 liter
500 g betor (polka-, gul- eller rödbetor)
3 cm färsk ingefära
3/4 dl ättiksprit (12 %)
1 1/2 dl strösocker
2 1/4 dl vatten

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per sats.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

32

Kommentar

Mia

2020-11-15

Enkelt och smidigt,gott blir det med

Näringsvärde per portion

Energi 3341 KJ / 801 kCal
Fett 13 g
Salt 0.25 g
Kolhydrater 183 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden