Picklade betor

Betyg 3.5 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Picklade betor

Färsk ingefära ger betorna ett härligt sting samtidigt som de får en sötsyrlig smak från inläggningen. De picklade betorna är suveräna som smörgåspålägg eller som tillbehör till söndagssteken. Blanda gärna flera olika sorters betor för en vacker färgexplosion!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Picklade betor

Ingredienser

ca 1 liter
500 g betor (polka-, gul- eller rödbetor)
3 cm färsk ingefära
3/4 dl ättiksprit (12 %)
1 1/2 dl strösocker
2 1/4 dl vatten

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Mycket gott ☆☆☆

    Susanne

  • Hur är näringsvärdena beräknade för detta recept? Det anges näringsvärde per portion, men inte hur många portioner hela satsen innehåller. Och är det beräknat på avrunnen vikt eller inklusive lag...?

    Sara

  • Enkelt och smidigt,gott blir det med

    Mia

Näringsvärde per liter

Näringsvärdet är beräknat per sats.
Energi3341 KJ / 801 kCal
Fett13 g
Salt0.25 g
Kolhydrater183 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Picklade äpplen och betor
    Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chilipicklade gulbetor
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsinpicklad rödbeta
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picklade rödbetor
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ingefärspicklad kålrot
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ingefärs- och citrussill
    Betyg 4.5 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad