Picklad zucchini med rosmarin och citron

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Picklad zucchini med rosmarin och citron

Picklad zucchini är ett underbart tillbehör att lägga upp på en charkbricka eller servera till olika färsrätter. Börja dock i tid, då den picklade zucchinin behöver lite tid för att dra åt sig de goda smakerna från både citron och rosmarin samt syran från ättikan.

Picklad zucchini med rosmarin och citron

Ingredienser

8 portioner
3/4 dl  strösocker
3/4 dl  ättiksprit (12%)
2 dl  vatten
2 tsk  salt
3   kvistar rosmarin
skalet av 1   citron
2   zucchini (à 300 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Zucchinin håller minst 1 vecka i kylen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi55 KJ / 13 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater2 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Ättiksströmming
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Löksill med portvin
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Romtopf – frukt och bär inlagda i rom
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Chokladtårta med marängspöken
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Brantevikssill
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga