Picklad zucchini med rosmarin och citron

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Picklad zucchini med rosmarin och citron

Picklad zucchini är ett underbart tillbehör att lägga upp på en charkbricka eller servera till olika färsrätter. Börja dock i tid, då den picklade zucchinin behöver lite tid för att dra åt sig de goda smakerna från både citron och rosmarin samt syran från ättikan.

Picklad zucchini med rosmarin och citron

Ingredienser

8 portioner
3/4 dl  strösocker
3/4 dl  ättiksprit (12%)
2 dl  vatten
2 tsk  salt
3   kvistar rosmarin
skalet av 1   citron
2   zucchini (à 300 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Zucchinin håller minst 1 vecka i kylen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi55 KJ / 13 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater2 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Löksill med portvin
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Bruna bönor
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Ättiksströmming
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Picklade rädisor med potatis, crème fraiche och rom
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Chokladtårta med marängspöken
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga