Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika

Rödkål inlagd i en 1-2-3 ättikslag blir ett finfint tillbehör till julmaten. Den picklade kålen blir vackert karmosinröd och med kanel och nejlika i inläggningen förstärks julsmakerna. Inläggningen håller sig minst en vecka i kylen och blir så god att du kommer vilja göra den även långt efter jul.

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi143 KJ / 34 kCal
Fett0.2 g
Salt0.1 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g
Kommentarer
4 stMägdet stämmer ej, och kålen måste kokas längre för att den ska bli mjuk.
Sonja
Man måste ha dubbel lag för 400g rödkål ülus lök.
Sonja
Superbra! Enkelt, gott och passar utmärkt till julmaten.
Maria
Superbra! Enkelt, gott och passar väldans bra till julmaten.
Maria