Pink acid

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Pink acid

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Rödkål ger en snygg syrning. Tillsammans med koriander och spiskummin blir det en smakrik kålsyrning som är mycket vacker på tallriken.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013

Pink acid

Ingredienser

15 portioner
1 1/2 kg vitkål
200 g rödkål
1 msk jodfritt salt
1 tsk hela korianderfrön
1 msk hel spiskummin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Det här receptet verkar inte fungera i er app, där har ingredienslistan fallit bort tyvärr. Är det något som skulle kunna åtgärdas?

Magdalena

2019-05-16

Hej Magdalena! Vi kan inte se att det skulle vara något fel men såklart ska det funka för dig också! För att få mer information skulle vi vilja få mejlkontakt med dig för att lösa problemet. Hälsningar Elina

Redaktionen

2019-05-17

Varför behöver saltet vara jodfritt?

Renate

2017-11-15

Hej Renate! Jod tar död på bakterierna som behövs för att syrningsprocessen ska komma igång. Lycka till! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-11-21

Näringsvärde per portion

Energi141 KJ / 34 kCal
Fett0.1 g
Salt1.41 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Garages bästa coleslaw
Betyg 4.6 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Surkål - syrad vitkål
Betyg 4.3 av 5.
84 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sweet kimchi på rödkål
Betyg 3 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Säsongens syrade grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklade chilifrukter
Betyg 4.3 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga