Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Rödkål ger en snygg syrning. Tillsammans med koriander och spiskummin blir det en smakrik kålsyrning som är mycket vacker på tallriken.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2013
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Magdalena
2019-05-16Det här receptet verkar inte fungera i er app, där har ingredienslistan fallit bort tyvärr. Är det något som skulle kunna åtgärdas?
Redaktionen ICAse
2019-05-17Hej Magdalena! Vi kan inte se att det skulle vara något fel men såklart ska det funka för dig också! För att få mer information skulle vi vilja få mejlkontakt med dig för att lösa problemet. Hälsningar Elina
Renate
2017-11-15Varför behöver saltet vara jodfritt?
Redaktionen ICAse
2017-11-21Hej Renate! Jod tar död på bakterierna som behövs för att syrningsprocessen ska komma igång. Lycka till! Hälsningar Michelle