Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika

4
0
Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika

Rödkål inlagd i en 1-2-3 ättikslag blir ett finfint tillbehör till julmaten. Den picklade kålen blir vackert karmosinröd och med kanel och nejlika i inläggningen förstärks julsmakerna. Inläggningen håller sig minst en vecka i kylen och blir så god att du kommer vilja göra den även långt efter jul.

Skriv ut
Picklad rödkål och rödlök med kanel och nejlika

Ingredienser

8 portioner
1 dl
ättika
2 dl
socker
1 krm
salt
3 dl
vatten
2
kanelstänger
10
hela nejlikor
ca 400 g
rödkål
2
rödlökar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 143 KJ / 34 kCal
Fett 0.2 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 6 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept