Syltad svamp och rödlök

11
2
Syltad svamp och rödlök

Trattkantareller och rödlök i en syrlig sockerlag med kryddor som kanel, lagerblad och stjärnanis är ett grymt tillbehör till viltfärsbiffar eller söndagsstek.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013

Syltad svamp och rödlök

Ingredienser

10 portioner
1 l
trattkantareller eller kantareller
1
rödlök
2 dl
socker
1 dl
ättiksprit (12 %)
2 dl
vatten
2
kanelstänger
3
lagerblad
2
stjärnanis

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Redaktionen

2014-11-12

Hej Helen! Det är faktiskt vanliga trattisar, så det är nog bara fotoljuset som lurar ögat.

Helene

2014-11-06

Det är rödgul trumpetsvamp ni har på bilden.

Näringsvärde per portion

Energi 347 KJ / 83 kCal
Fett 0.1 g
Kolhydrater 19 g
Protein 0.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept