Trattkantareller och rödlök i en syrlig sockerlag med kryddor som kanel, lagerblad och stjärnanis är ett grymt tillbehör till viltfärsbiffar eller söndagsstek.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2013
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lizzi
2021-08-29Jättegott till kött ,hållbarhet i kylskåpet har en burk som är 1 år ?
Redaktionen ICAse
2021-10-29Hej Lizzi! Ursäkta sent svar. Vårt bästa tips för att avgöra hållbarheten är att titta, lukta och smaka! Ser det bra ut (ingen synlig mögel) så lukta på den och om den inte luktar illa så ta en liten smakbit. Smakar den bra så ska det gå att äta den fortfarande. Kul att höra att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2014-11-12Hej Helen! Det är faktiskt vanliga trattisar, så det är nog bara fotoljuset som lurar ögat.
Helene
2014-11-06Det är rödgul trumpetsvamp ni har på bilden.