Ingefärspicklad kålrot

Kålroten lever sitt liv lite i skymundan och kan kännas lite småtråkig. Men den här ingefärspicklade kålroten är allt annat än tråkig. Smaksatt med ingefära, lime och stjärnanis blir den inlagda kålroten utmärkt tillbehör till asiatisk mat men den kan lika gärna lyfta vardagsköttbullarna.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi150 KJ / 36 kCal
Fett0.1 g
Salt0.5 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
5 stJätte jättegott! 🥰
Anna
Hur lång hållbarhet är det på detta recept?
Maria
Hej Maria! Det är lång hållbarhet på den här om den får stå riktigt kallt! Som alltid gäller ju smaka och dofta! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej, Tycker att ni bör här och allmänt ange i gram/dl hur mycket det blir. Hur mycket är 10 portioner i det här fallet. Mvh, Ibo
Ingeborg
Ny spännande och god inläggning. Ger lite nya smaker och bra för variationen. Toppen för inläggning av rotfrukter! Har gjort den flera gånger och lägger till ibland lök, paprika, morot eller palsternacka. Morot och palsternacka behöver också koka upp kort i lagen.
Anna
Detta recept skall jag testa, trevlig smakkombination.Skriv gärna ut % ättika, antar det är 12%. Hälsningar Mats
Mats
Hej Mats! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi har nu lagt till att det ska vara ättikssprit 12 %. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket