Kålroten lever sitt liv lite i skymundan och kan kännas lite småtråkig. Men den här ingefärspicklade kålroten är allt annat än tråkig. Smaksatt med ingefära, lime och stjärnanis blir den inlagda kålroten utmärkt tillbehör till asiatisk mat men den kan lika gärna lyfta vardagsköttbullarna.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Anna
12/15/2020Ny spännande och god inläggning. Ger lite nya smaker och bra för variationen. Toppen för inläggning av rotfrukter! Har gjort den flera gånger och lägger till ibland lök, paprika, morot eller palsternacka. Morot och palsternacka behöver också koka upp kort i lagen.
Mats
11/15/2020Detta recept skall jag testa, trevlig smakkombination.Skriv gärna ut % ättika, antar det är 12%. Hälsningar Mats
Redaktionen ICAse
11/19/2020Hej Mats! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi har nu lagt till att det ska vara ättikssprit 12 %. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina