Piadina med grönkål och mögelost

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Piadina med grönkål och mögelost

Kombinera den italienska piadinan med en klassisk grönkålspaj och du får denna ljuvliga macka! Stekt piadina fylld med citronmasserad grönkål, mögelost och rostade valnötter. Så gott!

Två piadina fyllda med grönkål, mögelost och valnötter ligger på en tallrik. Valnötter och grönkål på sidan.

Ingredienser

2 st
3 grönkålsblad
1/2 citron (2 tsk citronsaft för 2 st)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
1/2 förp grönmögelost (à 140 g)
1 dl valnötter
2 piadina bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Åh vilket härligt julrecept, måste testas 😋

    Malin

  • Denna ska vi ha på julbordet. Kul med något nytt och fräscht!

    Pia

Näringsvärde per st

Näringsberäkningen är gjord per piadina.
Energi3255 KJ / 777 kCal
Fett51 g
Salt1.1 g
Kolhydrater60 g
Protein17 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Piadina med mozzarella och parmaskinka
    Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta med brysselkål och pancetta
    Betyg 4.1 av 5.84 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Festost
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Asiatisk skagen
    Betyg 4.9 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad