Piadina med grönkål och mögelost
Kombinera den italienska piadinan med en klassisk grönkålspaj och du får denna ljuvliga macka! Stekt piadina fylld med citronmasserad grönkål, mögelost och rostade valnötter. Så gott!
Ingredienser
2 st
3 grönkålsblad
1/2 citron (2 tsk citronsaft för 2 st)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
1/2 förp grönmögelost (à 140 g)
1 dl valnötter
2 piadina bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsberäkningen är gjord per piadina.
Energi3255 KJ / 777 kCal
Fett51 g
Salt1.1 g
Kolhydrater60 g
Protein17 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Åh vilket härligt julrecept, måste testas 😋
Malin
2024-12-11Denna ska vi ha på julbordet. Kul med något nytt och fräscht!
Pia
2024-12-11