Piadina med grönkål och mögelost

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
2Klimatsmart
Piadina med grönkål och mögelost

Kombinera den italienska piadinan med en klassisk grönkålspaj och du får denna ljuvliga macka! Stekt piadina fylld med citronmasserad grönkål, mögelost och rostade valnötter. Så gott!

Piadina med grönkål och mögelost

Ingredienser

2 st
3 grönkålsblad
1/2 citron (2 tsk citronsaft för 2 st)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk olivolja
1/2 förp grönmögelost (à 140 g)
1 dl valnötter
2 piadina bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Åh vilket härligt julrecept, måste testas 😋

Malin

2024-12-11

Denna ska vi ha på julbordet. Kul med något nytt och fräscht!

Pia

2024-12-11

Näringsvärde per st

Näringsberäkningen är gjord per piadina.
Energi3255 KJ / 777 kCal
Fett51 g
Salt1.1 g
Kolhydrater60 g
Protein17 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Piadina med mozzarella och parmaskinka
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatisgratäng med ädelost
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotselleri- och ädelostsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med brysselkål och pancetta
Betyg 4.1 av 5.
82 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med bacon, päron och ädelost
Betyg 4.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga