Piadina med mozzarella och parmaskinka
Piadina är ett italienskt bröd som steks och sen fylls med pålägg. Här gör vi en piadina med klassisk fyllning; mozzarella, parmaskinka, tomat, rucola och pesto. Gott och väldigt enkelt att svänga ihop!
Ingredienser
2 st
1 tomat
1 mozzarella (à 125 g)
2 piadina bröd
1/2 förp rucola (à 65 g)
4 skivor parmaskinka
1 msk basilikapesto
nymald svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsberäkningen är gjord per piadina.
Energi2709 KJ / 646 kCal
Fett34 g
Salt1.5 g
Kolhydrater58 g
Protein26 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt & Supergott 😋 & lätt att variera 😊
Malin
2024-12-11Supergott å super enkelt att göra👊👊
Fredrik
2024-12-11Älskar detta Italienska brödet. Mums🤩
Pia
2024-12-11