Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

2
0
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Här har vi det perfekta glöggtilltugget! Kakor gjorda på favoritkombinationen pepparkakor och grönmögelost. Så gott, och så är det superenkelt att göra. Testa du också!

Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Ingredienser

25 -30 små bitar
25 pepparkakor
75 g smör
250 g grönmögelost
1/2 dl crème fraiche (34%)
1/2 dl rysk yoghurt (17%)
1 - 2 msk honung

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.

NNäringsvärdet är beräknat per bit.

Recept och bild i samarbete med Skånemejerier.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 404 KJ / 97 kCal
Fett 7 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 5 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden