Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Här har vi det perfekta glöggtilltugget! Kakor gjorda på favoritkombinationen pepparkakor och grönmögelost. Så gott, och så är det superenkelt att göra. Testa du också!

Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Ingredienser

25 -30 små bitar
25   pepparkakor
75 g  smör
250 g  grönmögelost
1/2 dl  crème fraiche (34%)
1/2 dl  rysk yoghurt (17%)
1 - 2 msk  honung

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.

NNäringsvärdet är beräknat per bit.

Recept och bild i samarbete med Skånemejerier.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi404 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Cheesecake med mango och matcha
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laktosfri matcha latte
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Overnight oats med äpple och kanel
Betyg 4.3 av 5.
47 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mjuk pepparkaka med glasyr
Betyg 2.8 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtsås med tahini och citron
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga