Pestorostade grönsaker med skinka

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
2
Pestorostade grönsaker med skinka

Recept på enkel och nyttig middagsrätt. Klyfta paprika, zucchini och rödlök, blanda med pesto och tillaga i ugnen. Servera sedan med skivad rökt skinka. Kan inte bli enklare!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2012

Pestorostade grönsaker med skinka

Ingredienser

4 portioner
4 portioner bulgur (eller annat gryn)
2 röda paprikor
1 grön zucchini
1 rödlök
2 msk pesto
salt
peppar
1 tsk rosmarin
1 tsk timjan
240 g skivad rökt skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Hej Eva! I vanliga fall så är det samma volymer som det man tar bort/byter till. I detta fall ska man byta ut 2 msk pesto som ersätts med 2 msk olivolja och ½ kruka färsk basilika. Vi ska försöka tänka på att vara tydligare i de fall där man inte bara byter rakt av.

Redaktionen

2014-01-27

Eftersom jag och fler med mig inte tål varken gluten eller mjölkprotein skulle jag uppskatta att receptet även talar om hur och i vilka mängder man tillagar alternativen, vilket i det här fallet gäller pestoutbytet mot olivolja och resten!

Eva

2014-01-20

Näringsvärde per portion

Energi1252 KJ / 299 kCal
Fett7.2 g
Kolhydrater34.2 g
Protein21.1 g

Testa liknande recept

Bulgur- och halloumifritters med pestokräm
Betyg 3.7 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad grönsaksbulgur med pastramikassler och pesto
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Timjan- och citronlax med pestobulgur
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade grönsaker med pesto och lammkorv
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga