Här vänds kycklingspetten i en yoghurtmarinad med smak av lime och saffran – det blir allra godast om de får marinera över natten, men 6 timmar räcker! Servera kycklingen med zucchini- och granatäppelris.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mezeyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mezeyoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Fantastiskt gott!!! Enkelt att göra oxå. Vi delade inte filéerna i mindre bitar utan tog dem som de var och slängde på grillen efter några timmars marinering. Utan träpinnar och det gick bra. Gjorde en ris och blandade grillade zucchini, persilja och granatäpple som en sallad bredvid.
Mitra
2022-03-18