Ris med cornflakes

Betyg 3 av 5.
20 personer har röstat
0
Ris med cornflakes

Spännande persiskt ris med en gyllene yta. Koka ditt ris tillsammans med cornflakes i botten på kastrullen. Vänd om på ett fat och servera till persiska rätter. Ett mycket gott sätt att koka ris.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Ris med cornflakes

Ingredienser

6 portioner
2   liter vatten (att koka riset i)
1 1/2 tsk  salt
4 dl  basmatiris
2 msk  rapsolja
2 msk  vatten (till cornflakes + ris)
2 - 2 1/2 dl  cornflakes

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: uteslut Kellogg''s cornflakes som inte lämpar sig vid celiaki. Övriga märken kan användas, men läs innehållsdeklarationen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sabzi polo ba mahi- fisk med dillris
Betyg 3.4 av 5.
153 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dolmeh barge mo - Vinbladsdolmar
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Persisk lamm- och spenatgryta
Betyg 3.7 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Maqlobeh – Arabisk risrätt med lammkött
Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Khoresh Bademjan – Auberginegryta med lamm
Betyg 3.8 av 5.
169 personer har röstat
Över 60 min att tillaga