Persilje- och mandeltoppad torsk med saffran

Saffran är den stora hemligheten i denna utsökta fiskrätt. Torsken steks färdigt i ugnen och du har god tid på dig att förbereda de krämiga palsternackorna. Dessa kokas mjuka tillsammans med buljong och saffran och vänds sedan ned i smetana. Serveras med mandeltoppad torsk och nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2014

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2772 KJ / 661 kCal
Fett31 g
Salt2.71 g
Kolhydrater54 g
Protein37 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer