Persikogelato med mandelkrokant

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Persikogelato med mandelkrokant

Det här receptet ger dig en fantastiskt god glass, med mild och len smak av persika. Vänd ner mandelkrokant i glassen precis före servering för att få till krispet, och du har din bästa och godaste hemgjorda persikoglass klar.

Persikogelato med mandelkrokant

Ingredienser

ca 1 liter
500 g persikor (500 g motsvarar ca 3 st)
saften av 1 citron (1 citron motsvarar ca 1/2 dl saft)
5 dl mjölk
2 dl strösocker
4 äggulor

Krokant

1 1/2 msk strösocker
50 g skalad hackad mandel

Serveringsförslag

persikor eller nektariner
jordgubbar
citronmeliss
rostad vit choklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Totalt smaklös men rätt bra konsistens……

    Stefan

Näringsvärde per liter

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi744 KJ / 178 kCal
Fett6 g
Salt0.1 g
Kolhydrater26 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Isglass med te och persika
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade stenfrukter med honung och pistagenötter
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persikoglass med lime
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad