Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Persika och hallon – en favoritkombination för många när det kommer till efterrätter. Ugnsbakade persikor innebär ännu rikare smak. Och med krispig vit choklad på, tillsammans med en klick limesmetana, är frågan om det blir godare än såhär.

Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Ingredienser

4 portioner
4   persikor
2 msk  flytande honung
50 g  vit choklad
skal och saft av 1   lime (1 lime motsvarar 1 tsk saft)
2 dl  smetana
1 tsk  vaniljsocker

Till servering

1   ask färska hallon (à 125 g)
citronmeliss

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri vit choklad och smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vit choklad och smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Vill du lära dig mer om stenfrukter?

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1565 KJ / 374 kCal
Fett26 g
Salt0.1 g
Kolhydrater30 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Persikogelato med mandelkrokant
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade persikor med kardemummagrädde och nötter
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad persika med brynt smör och pistagenötter
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bellinifloat med persika och hallon
Betyg 3.2 av 5.
191 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga