Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

2
0
Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Persika och hallon – en favoritkombination för många när det kommer till efterrätter. Ugnsbakade persikor innebär ännu rikare smak. Och med krispig vit choklad på, tillsammans med en klick limesmetana, är frågan om det blir godare än såhär.

Skriv ut
Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Ingredienser

4 portioner
4
persikor
2 msk
flytande honung
50 g
vit choklad
skal och saft av 1
lime (1 lime motsvarar 1 tsk saft)
2 dl
smetana
1 tsk
vaniljsocker

Till servering

1
ask färska hallon (à 125 g)
-
citronmeliss

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri vit choklad och smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut vit choklad och smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Vill du lära dig mer om stenfrukter?

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1565 KJ / 374 kCal
Fett 26 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 30 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept