Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Persika och hallon – en favoritkombination för många när det kommer till efterrätter. Ugnsbakade persikor innebär ännu rikare smak. Och med krispig vit choklad på, tillsammans med en klick limesmetana, är frågan om det blir godare än såhär.

Ugnsbakade persikor med hallon, vit choklad och limesmetana

Ingredienser

4 portioner
4 persikor
2 msk flytande honung
50 g vit choklad
skal och saft av 1 lime (1 lime motsvarar 1 tsk saft)
2 dl smetana
1 tsk vaniljsocker

Till servering

1 ask färska hallon (à 125 g)
citronmeliss

Gör så här

00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1565 KJ / 374 kCal
Fett26 g
Salt0.1 g
Kolhydrater30 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Persikogelato med mandelkrokant
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad persika med brynt smör och pistagenötter
Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade persikor med kardemummagrädde och nötter
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bellinifloat med persika och hallon
Betyg 3.2 av 5.191 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad