Grillade nektariner och persikor

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Grillade nektariner och persikor

Medelhavsfrukter som nektarin och persika får solmogen smak på våra breddgrader när man grillar dem. Smaksätt med vanilj, honung och mynta. Kul dessert ihop med getost.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Grillade nektariner och persikor

Ingredienser

4 portioner
4   persikor
4   nektariner
1   vaniljstång
2 msk  flytande honung
150 g  getost
några myntablad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd ost lagrad mer än 3 månader eller ersätt getosten med t ex laktosfri salladsost
Gör mjölkproteinfri: ersätt getosten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade stenfrukter med honung och pistagenötter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarbål med persika och körsbär
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med getost och rosmarinstekt persika
Betyg 4.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad persika med bacon och tallsalt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Persikogelato med mandelkrokant
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad persika
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga