Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillade stenfrukter med honung och pistagenötter

Förtjusande efterrätt med grillade plommon, nektariner, sharonfrukt, aprikoser och persika. Lägg upp dina grillade frukter, ringla söt akaciahonung över och toppa med rostade pistagenötter. Servera tillsammans med vaniljkvarg.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och skär alla frukter i stora klyftor eller halvor. Grilla dem hastigt på stark värme.
  2. Lägg upp frukterna, ringla honungen över och avsluta med pistagenötter som du rostat i varm panna en kort stund. Servera gärna vaniljkvarg till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 plommon
  • 1 nektarin
  • 1 sharonfrukt
  • 2 aprikoser
  • 1 persika
  • 2 msk flytande honung (akacia)
  • 1 dl pistagenötter
  • ev vaniljkvarg till servering
Lägg till i inköpslistan