Pepparrotskräm

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Pepparrotskräm

Aromatisk pepparrotskräm med syrlig gräddfil och len flytande honung. Pepparrotskrämen är god att servera till kumminbakad gös och syrlig kål med vete och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Pepparrotskräm

Ingredienser

4 portioner
3 dl  gräddfil
2 msk  riven pepparrot
1 tsk  flytande honung
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt gräddfilen mot t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Den goda krämen passar till alla sorters vit fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Grov tartar på vånölax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Souvas med pepparrotscheesecake
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Het rödbets- och pepparrotsrasp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämiga sillar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga