Pepparrotskräm

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pepparrotskräm

Aromatisk pepparrotskräm med syrlig gräddfil och len flytande honung. Pepparrotskrämen är god att servera till kumminbakad gös och syrlig kål med vete och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Pepparrotskräm

Ingredienser

4 portioner
3 dl gräddfil
2 msk riven pepparrot
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Grov tartar på vånölax
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Souvas med pepparrotscheesecake
Betyg 3.3 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het rödbets- och pepparrotsrasp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämiga sillar
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad