Pepparrotskräm

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Pepparrotskräm

Aromatisk pepparrotskräm med syrlig gräddfil och len flytande honung. Pepparrotskrämen är god att servera till kumminbakad gös och syrlig kål med vete och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Pepparrotskräm

Ingredienser

4 portioner
3 dl  gräddfil
2 msk  riven pepparrot
1 tsk  flytande honung
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt gräddfilen mot t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Den goda krämen passar till alla sorters vit fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Grov tartar på vånölax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Souvas med pepparrotscheesecake
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Het rödbets- och pepparrotsrasp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämiga sillar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga