Pepparrotskräm | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Pepparrotskräm

Aromatisk pepparrotskräm med syrlig gräddfil och len flytande honung. Pepparrotskrämen är god att servera till kumminbakad gös och syrlig kål med vete och dill.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll gräddfilen i ett kaffefilter och låt den rinna av.
  2. Blanda ner pepparrot och honung i den avrunna gräddfilen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera gärna tillsammans med Kumminbakad gös och Syrlig kål med vete och dill.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt gräddfilen mot t ex Sour Supreme (innehåller soja).

Tips

Den goda krämen passar till alla sorters vit fisk.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk flytande honung
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 460 kJ / 110 kCal
Fett: 9 g
Läs mer om näringsvärden