Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Medel

Het rödbets- och pepparrotsrasp

Ett lättlagat recept på krämig och het rödbets- och pepparrotsrasp. Du gör det krämiga tillbehöret av bland annat rödbetor, pepparrot, honung och citron.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och riv rödbetor på "fina" skivan.
  2. Blanda rödbetsrivet med pepparrot, flytande honung, färskpressad citronjuice och salt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 färska rödbetor (2 rödbetor motsvarar ca 400 g)
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk salt
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer