Pepparrotsfisk

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
1
Pepparrotsfisk

Pepparrotsfisk, fiskfilé med smak av riven pepparrot, är ett uppskattat middagstips som du rätt enkelt tillagar. Fiskfiléerna får en len sås av crème fraiche och du serverar fisken med tomater och kokta potatisar.

Pepparrotsfisk

Ingredienser

4 portioner
10 - 12 potatisar
600 g fiskfilé t ex torsk-, sej- eller hällefilé
1 dl vatten
salt till fisken
6 tomater
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk salt
1 krm peppar
ca 30 g färsk pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Jättegott och busenkelt!

Betty ulrika

2012-09-27

Näringsvärde per portion

Energi1767 KJ / 423 kCal
Fett9 g
Salt2.77 g
Kolhydrater47 g
Protein34 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torskfilé med pepparrotscréme och räkor
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskburgare med pepparrotsdressing
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crème fraichesås
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Östermans fiskgryta
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmafisk med basilikapotatis
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt fisk med rödbetspotatis
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga