Crème fraichesås

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Crème fraichesås

Denna crème fraichesås med smak av pepparrot och citron går snabbt att vispa ihop! En frisk och lätt sås som passar utmärkt till fiskrätten eller att doppa grönsaker i.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Crème fraichesås

Ingredienser

4 portioner
2 dl  lätt crème fraiche
2 msk  majonnäs
1 msk  pepparrot
1 msk  pressad citronjuice
salt
vitpeppar

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Gravlax med pepparrotssås
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Coleslaw med rödkål
Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotsfisk
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxtartar med äpple och pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga