Pepparrotsfisk

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pepparrotsfisk

Pepparrotsfisk, fiskfilé med smak av riven pepparrot, är ett uppskattat middagstips som du rätt enkelt tillagar. Fiskfiléerna får en len sås av crème fraiche och du serverar fisken med tomater och kokta potatisar.

Pepparrotsfisk

Ingredienser

4 portioner
10 - 12 potatisar
600 g fiskfilé t ex torsk-, sej- eller hällefilé
1 dl vatten
salt till fisken
6 tomater
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk salt
1 krm peppar
ca 30 g färsk pepparrot

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott och busenkelt!

    Betty ulrika

Näringsvärde per portion

Energi1767 KJ / 423 kCal
Fett9 g
Salt2.77 g
Kolhydrater47 g
Protein34 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Stekt fisk med rödbetspotatis
    Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crème fraichesås
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Östermans fiskgryta
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varmrökt fisk med syrade grönsaker
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskfärs från mikron
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad