Peppargrillad laxfilé
Tilltalande och kryddig är denna peppargrillade laxfilé. Peppar av olika sorter; svart, grön och rosé krossas med grovsalt och timjan. Filéerna rullas i den fylliga kryddblandningen och halstras över het glöd. En sagolikt superb laxrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001
Ingredienser
10 portioner
10 laxfiléer
Kryddblandning
2 msk svartpeppar
2 msk grönpeppar
2 msk rosépeppar
2 msk timjan
2 msk grovsalt (eller gourmetsalt)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott!!! Bästa laxreceptet. Passar även med pressad potatis och sås av yoghurt och wasabi
Ylva louise
2004-11-27Det här var ju Supergott att lägga på Webern!! Älsklingsmiddagen den här sommaren! Servera med ris och en sås på matlagningsyoghurt och rivet citronskal. Glöm inte salladen. MUMS! Tackar mjukast för tipset, Gun i Bjärred!!!!!
Sandra
2003-08-13