Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Citronfänkålsslaw

Coleslaw med citron, fänkål och rädisor är härligt att servera till bland annat grillat kött. Detta recept på citronfånkålsslaw är otroligt enkelt och snabblagat.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och skiva fänkål och rädisor tunt. Ta till vara den gröna "dillen" på fänkålen. Tvätta citronen, riv av skalet och pressa ur juicen.
  2. Smaksätt majonnäsen med citronskal och -juice, salt och peppar.
  3. Blanda grönsakerna och "dillen" med majonnäsen. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera fänkålsslawen till Peppargrillade entrecôte och gärna Grillad potatis med tapenade.

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: använd äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 fänkål
  • 1 knippa rädisor
  • 1 citron
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?