Patatas Bravas

Betyg 2.6 av 5.
82 personer har röstat
0
Patatas Bravas

Patatas Bravas är ett snabblagat tillbehör som passar till de flesta stekta kött och fiskrätter, men kan också serveras till kallskuret. Bryn potatisen och servera med aioli som du rört ihop med vitlök, kajennpeppar och majonnäs.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Patatas Bravas

Ingredienser

4 portioner
500 g  potatis (fast sort)
2 msk  olivolja till stekning
flingsalt

Aioli med sting

1 dl  majonnäs
1/2 krm  kajennpeppar
2 - 3   vitlöksklyftor

För alla

Glutenfri men innehåller ägg. Laktos och mjölkproteinfri, med äkta majonnäs.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
82 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostpintxos med paprikasås och padrones
Betyg 3.2 av 5.
127 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Havssallad med grillad paprika på toast
Betyg 3.2 av 5.
164 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Strömming i vitlöksvinäger (Boquerones en vinagre)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Serranokroketter (Croquetas jamon)
Betyg 3.3 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitlöksfrästa räkor
Betyg 2.5 av 5.
91 personer har röstat
Under 30 min att tillaga