”Boqerones” på ansjovis

44
0
”Boqerones” på ansjovis

Boquerones är detsamma som anjovis i marinad, en klassisk spansk tapas-rätt som här är smaksatt med oliver, dill och citron. Små salta tilltugg som piggar upp smaklökarna!

”Boqerones” på ansjovis

Ingredienser

4 portioner
3 burkar ansjovisfiléer (à 100 g)
1 rödlök
70 g snack oliver kalamata
2 msk hackad dill
1/2 citron
1 dl olivolja

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

44

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1516 KJ / 362 kCal
Fett 329 g
Kolhydrater 85 g
Protein 77 g
Läs mer om näringsvärden