En pastasallad med smak av sommar och som passar både till vardags på buffén eller till picknicken. Blanda risoni med rökt lax, gurka, äpple och bladspenat och toppa med en pepparrotskräm.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2022
Kontrollera noga innehållet i risonipastan.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt risoni mot glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gravad eller rökt lax? Står båda i receptet….
Ingrid
2022-07-30Bland det godaste jag ätit
Elsa
2022-06-29