Fräsch, enkel att laga, och somrig pastasallad där många härliga smaker samsas. Fänkålen marineras i citron för extra fräschör och den krämiga dressingen är blandad av smetana och riven ost. Överst på salladen läggs knapriga nötter och varmrökt lax.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ost och smetana mot mjölkproteinfria ertsättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Annikka
2022-06-08Mycket gott. Gästerna var väldigt nöjda.
Olivia
2021-08-30Överraskande gott! Familjen älskade det!