Cruditéer med löjromsdipp

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cruditéer med löjromsdipp

Krispiga grönsaker möter krämig sälta i den här superenkla rätten som passar perfekt till förrätt eller som tilltugg till drinken. Löjrommen kan även bytas ut till sik-, stenbits- eller tångrom.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Cruditéer med löjromsdipp

Ingredienser

4 portioner
1/2 knippe rädisor (1 knippe motsvarar 200 g)
1/2 knippe morötter (1 knippe motsvarar 400 g)
2 små polka- eller gulbetor
150 g salladsärtor

Löjromsdipp

2 dl smetana
2 tsk finrivet citronskal
1 krm salt
1 krm svartpeppar
80 g löjrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1120 KJ / 265 kCal
Fett22 g
Salt1.31 g
Kolhydrater9 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Gulbetor i ugn med grön chili och citron
Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessill med kokta gulbetor
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödbetsråraka med smetana och löjrom
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rågchips med svamp och löjrom
Betyg 3.3 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad