En solig dag passar det perfekt med en härlig pastasallad! Lätt att laga, enkel att ta med, och så himla fräscht och gott! I vårt recept blandar vi ner krispig rå broccoli, jordgubbar, mandlar och parmesan, och serverar med en krämig avokadopesto.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019
Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt enkelt underbar😋! Peston blev så god! Kommer göra många, många gånger
Jeanette
2022-05-02Jättegott! Nu när det tyvärr inte är säsong för jordgubbar hade jag i cantaloupemelon och gröna kärnfria vindruvor istället. Fungerade också riktigt bra!
Amanda
2021-02-06Peston var riktigt god. Hade jag gjort om den så hade jag inte blandat pastan med salladen. Detta för att kunna värma pastan till matlådorna sen.
Ylva
2020-01-30