Vi tar tillfället i akt att presentera en till rätt med pesto i! Grädde och majsstärkelse blandas i en kastrull innan ärtor, pesto och skinka vänds ner. Du kryddar med peppar efter behag, och äter ihop med kokt pasta. Vi hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
19 2020
Kontrollera noga innehållet i peston.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri pesto.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer