En god vegogratäng gjord på spenat, majs och mozzarella. Och självklart massa göttigheter där emellan som vitlök, crème fraiche och basilika. Och det bästa är att den tillagar sig själv i ugnen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongen .
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök och pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av creme fraiche och mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche och mozzarella mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gjorde den som en lasagne istället, eftersom receptet var lite för krångligt en vardagkväll med hungriga småbarn. Gick hem hos hela familjen!
Josefin
2021-12-01Helt OK - men det hade räckt med spenatstuvningen som fyllning. Tyckte inte fyllningen med tacosås och majs hörde hemma i denna rätt med annars traditionella italienska smaker (tomat, pasta, basilika, mozzarella)
Frida
2021-12-01Så gott! Godaste vegetariska maträtten jag ätit. Bra med två olika fyllningar.
Maria
2021-11-27