Kryddig korv med tomat- och bönsalsa
Kryddig chorizokorv smakar som allra bäst tillsammans med en het tomat- och bönsalsa. Servera denna läckra rätt rykande het med kokt ris och färskt bröd.
Ingredienser
4 portioner
1 burk kidneybönor (à 410 g)
1 burk tacosås mild, medium eller hot (à 230 g)
3 dl ris
400 g chorizokorv
1 burk majskolvar (à 535 g)
1/2 dl vatten
salt
För alla
Kontrollera för säkerhets skull innehållet i korven om du inte tål gluten, mjölk, laktos och soja.
Gör så här
Tips
Låt gärna 250 g färsk broccoli i buketter koka med majsen (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mums! Ett bra sätt att börja äta bönor. Jag brukar servera majskorn istället för majskolvar.
Ingvor
2004-08-09