Den här pasta rosson med bönsallad är en krämig rätt med smak av chili och den färgglada salladen är ett perfekt tillbehör. Den kokta pastan blandas med tomatsåsen som fått smak från de frästa grönsakerna. Därefter förbereds bönsalladen som är tillbehöret i denna rätt. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2016
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Freja
2021-12-13This is good! Använde krossade tomater med vitlök i, och hällde i lite soja efter smak, väldigt mättande! Kind of basic though.
Ann-theres
2015-04-15Stekte bacon till då blev det gott
Mikael
2015-04-15Är vanligtvis en riktig "köttnisse", men det här var utan tvekan en av dom bästa rätterna än så länge i kassens historia. De rivna morötterna gjorde (vilka jag ökade på lite) att det kändes väldigt matigt.