Pasta pesto med pinjenötter och färsk basilika

Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Pasta pesto med pinjenötter och färsk basilika

Tänk att någonting så enkelt kan var så gott! Pasta pesto är en sån där rätt som faktiskt alltid funkar, och ännu godare blir det om du strösslar rostade pinjenötter och färsk basilika på toppen. Prova så får du se!

Pasta pesto med pinjenötter och färsk basilika

Ingredienser

4 portioner
350 g glutenfri spaghetti
1 burk pesto gärna alla Genovese (à 190 g)
40 g pinjenötter
färsk basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Väldigt lätt o mycket gott ❤️

    Madeleine

Näringsvärde per portion

Energi2714 KJ / 649 kCal
Fett37 g
Salt0.9 g
Kolhydrater71 g
Protein14 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Krämig spaghetti med sparris och getost
    Betyg 3.7 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spaghetti med basilico och parmesan
    Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad