Pasta med vinterpesto

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Pasta med vinterpesto

Pasta med vinterpesto är rätt med smaker från Italien. Koka tagliatelle och broccoli och blanda med en hemmagjord pesto med persilja, valnötter, parmesan, skalad vitlök och olja. Servera med riven parmesan och därmed pasta.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 krukor persilja
2 dl valnötter
1 dl färsk riven parmesan
1 vitlöksklyfta
1 dl olivolja
salt
peppar
250 g broccoli
3 tomater
4 port tagliatelle

Gör så här

00:03:00
Näringsberäkningen gäller inkl parmesan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegod och nyttig! Bra vegetariskt alternativ.

    Cristina

Näringsvärde per portion

Energi2774 KJ / 663 kCal
Fett38 g
Salt0.29 g
Kolhydrater58 g
Protein19 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Broccolisallad
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Masserad broccoli med ädelostyoghurt
    Betyg 3.7 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Broccoli- och fetaostsallad
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med broccolisås och korv
    Betyg 3.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad