Pasta med tomatsås och svamp

En ljuvligt god tomatsåspasta med fusilli, svamp och färdig pastasås Basilico som bas. Pastasåsen piffas upp med lök, vitlök, morötter och svamp. Crème faiche gör såsen härligt krämig, gott och enkelt!

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2874 KJ / 687 kCal
Fett28 g
Salt1.86 g
Kolhydrater86 g
Protein16 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stLåter gott, ska testa idag
Kerstin
Toppade med parmesan, jättegott!
Carolina
Otroligt gott! En av de bästa pastarätterna jag testat.
Anna
En riktigt god vegetarisk rätt!
Kristina
Jättegott! Kan rekommendera att servera ihop med burrata och riven parmesan för en given succé.
Adam
Gott! Nästa gång ska jag ta lite mer champinjoner.
Annika
Otroligt gott! Jag gjorde egen pastasås med krossade tomater, färsk basilika, lite chili flakes och grönsaksbuljong. Till och med de grönsaksratande tonåringarna åt och tog om flera gånger. Gjorde vitlöksbröd till. Succé.
Carola
Så fantastiskt gott! Det här är en av mina favorit pastasåser och jag har lagat den många gånger.
Sara