En riktig krämig ostsås med både pikant gorgonzola och len mascarpone är en dröm för smaklökarna. Den i Italien så uppskattade svartkålen utgör stommen i pastasåsen som är snabbt tillagad. En smakrik grön pastarätt som toppas med knapriga valnötter.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2021-06-28Fantastiskt god pastarätt, hade i lite mer Gorgonzola! Landar som en av de bästa någonsin!
Sofia
2021-02-11Jag får det inte lagat på under halvtimmen men det känns ändå snabbt och enkelt. Riktigt gott blir det dessutom!
Malin
2020-07-281/2 huvud svartkål? Svartkål har väl inga huvuden?
Redaktionen ICAse
2020-08-11Hej Malin! Ursäkta sent svar. Vi har nu förtydligat receptet med mängden svartkål i gram. Hoppas att du gillar pastan! Hälsningar Elina