Pasta med svamp- och lökröra är en skön pastarätt med champinjoner och gul lök i grunden och med krossade tomater. När du tillsätter crème fraichen i röran får du den där utsökta krämigheten och med parmesan på toppen av pastan har du en vinnare!
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Saina
1/28/2020Ok vardagsrätt men lite tråkig. Tillsatte lite färsk basilika, röd paprika och röd chili för att ge det mer smak.
Pia
5/2/2018Jag blandade i ICAs pastasås med chili och vitlök istället för krossade tomater .
Jessica
3/3/2016Perfekt vardagsrätt om man vill laga ihop något relativt snabbt! Jag stekte ett paket bacon i småbitar som sedan fick puttra med i svampröran, vilket passade bra.