Pasta med salsicciafräs, valnötter och parmesan

Den här pastarätten med färsk italiensk salsicciakorv, valnötter och parmesan är snabbfixad middagslyx. Men det går lika bra med vilka andra korvar som helst. Genom att använda lite av pastavattnet får rätten en krämigare konsistens. Supergott!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3106 KJ / 742 kCal
Fett39 g
Salt4 g
Kolhydrater54 g
Protein43 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt god rätt men det är svårt att få salsicciafärsen att bli finfördelad. Har lagat många gånger och hela familjen uppskattar den.
Linda
2025-07-03Gott med fräst färs. Valde den som är smaksatt med fänkål. Adderade frästa färska champinjoner.
Jessica
2025-05-30Alldeles för oljigt!! Blev illamående efteråt.
Charlotta
2025-03-01