Salsiccia med persilja och tomat

6
0
Salsiccia med persilja och tomat

I den här italienska rätten har vi låtit salsiccia fått ge smak åt såsen och precis som i Italien blandar vi såsen med pastan för att på så sätt ta till vara alla smakerna.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2012

Salsiccia med persilja och tomat

Ingredienser

4 portioner
4
port spaghetti
1
rödlök
2
vitlöksklyftor
1
zucchini
2
förp salsicciakorv (à 240 g)
1 msk
olivolja
4
tomater
1
förp färsk persilja (à 20 g)
50 g
rucola
-
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2591 KJ / 621 kCal
Fett 23.3 g
Kolhydrater 63.2 g
Protein 36.3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept