Salsiccia med persilja och tomat

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Salsiccia med persilja och tomat

I den här italienska rätten har vi låtit salsiccia fått ge smak åt såsen och precis som i Italien blandar vi såsen med pastan för att på så sätt ta till vara alla smakerna.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2012

Salsiccia med persilja och tomat

Ingredienser

4 portioner
4   port spaghetti
1   rödlök
2   vitlöksklyftor
1   zucchini
2   förp salsicciakorv (à 240 g)
1 msk  olivolja
4   tomater
1   förp färsk persilja (à 20 g)
50 g  rucola
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2591 KJ / 621 kCal
Fett23.3 g
Kolhydrater63.2 g
Protein36.3 g

Testa liknande recept

Salsiccia- och zucchinipasta
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig salsiccia med basilika
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler Putaneska
Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalvfärsbullar i tomatsås
Betyg 3.3 av 5.
75 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciakorv i tomatsås
Betyg 2.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga