Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Salsiccia med persilja och tomat

I den här italienska rätten har vi låtit salsiccia fått ge smak åt såsen och precis som i Italien blandar vi såsen med pastan för att på så sätt ta till vara alla smakerna.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 13, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala lökarna, skiva rödlöken och hacka vitlöken.
  3. Skär zucchinin i långa remsor med en potatisskalare och gröp ur korven.
  4. Stek korven i olja i en stekpanna och blanda i lök och zucchini i slutet av stekningen.
  5. Skär tomaterna i små tärningar och strimla persiljan. Blanda med pasta, korv- och lökfräset och ruccolan. Krydda med salt och peppar.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port spaghetti
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 zucchini
  • 2 förp salsicciakorv (à 240 g)
  • 1 msk olivolja
  • 4 tomater
  • 1 förp färsk persilja (à 20 g)
  • 50 g ruccola
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2591 kJ / 621 kCal