Salsiccia med persilja och tomat

I den här italienska rätten har vi låtit salsiccia fått ge smak åt såsen och precis som i Italien blandar vi såsen med pastan för att på så sätt ta till vara alla smakerna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2012

Ingredienser
4 portioner
4 port spaghetti
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 zucchini
2 förp salsicciakorv (à 240 g)
1 msk olivolja
4 tomater
1 förp färsk persilja (à 20 g)
50 g rucola
salt och peppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2591 KJ / 621 kCal
Fett23.3 g
Kolhydrater63.2 g
Protein36.3 g
Kommentarer