Salsiccia med persilja och tomat

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Salsiccia med persilja och tomat

I den här italienska rätten har vi låtit salsiccia fått ge smak åt såsen och precis som i Italien blandar vi såsen med pastan för att på så sätt ta till vara alla smakerna.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2012

Salsiccia med persilja och tomat

Ingredienser

4 portioner
4   port spaghetti
1   rödlök
2   vitlöksklyftor
1   zucchini
2   förp salsicciakorv (à 240 g)
1 msk  olivolja
4   tomater
1   förp färsk persilja (à 20 g)
50 g  rucola
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2591 KJ / 621 kCal
Fett23.3 g
Kolhydrater63.2 g
Protein36.3 g

Testa liknande recept

Salsiccia- och zucchinipasta
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciakorv i tomatsås
Betyg 2.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia med majs- och potatissallad
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med salsicciafräs, valnötter och parmesan
Betyg 4.4 av 5.
161 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia med salsa rossa och potatismos
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig salsiccia med basilika
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga