Krämig salsiccia med basilika

Får vi lov att bjuda på ett fantastiskt gott, enkelt och snabblagat recept med härlig smak av medelhavet? Krämig salsiccia med basilika svänger du ihop på under 30 minuter och tack vare syran från vinet känns denna pastarätt både fräsch och lyxig!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2013

Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna rigatonipasta
300 g salsicciakorv
1 zucchini
2 vitlöksklyftor
1/2 burk kärnfria kalamataoliver (à 370 g)
1 msk olivolja
1/2 msk olivolja
1/2 dl smetana
1 dl vitt vin
1 dl mjölk (gärna 1,5 %)
salt och peppar
1/2 kruka basilika
1/2 påse rucola (à 65 g)
Gör så här
För allaLäs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut mjölken mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2597 KJ / 622 kCal
Fett29.3 g
Kolhydrater55.6 g
Protein26.7 g
Kommentarer