Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra
Hasselbackskyckling är lite av ett genidrag och ger kycklingen en fantastisk smak genom att du fyller filéerna med fetaost och färska örter. En ljummen pastasallad med spenat och tomater passar toppen att servera till de fyllda kycklingfiléerna.
Ingredienser
4 portioner
2 dl finhackade färska örter t ex basilika och persilja
150 g fetaost
1 dl riven ost
1 förp kycklingbröstfilé (à 700 g)
olja (till ugnsformen)
salt
svartpeppar
Pastasallad
4 port färsk pasta (gärna tortellini)
500 g körsbärstomater
1 tsk olja
3 msk balsamvinäger
1 förp färsk babyspenat (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Gjorde dock en sås till med örter i.
Gunilla
2023-01-28Riktigt gott! Jättegott med smaken av balsamvinäger i kombination med kycklingen
Jessica
2022-03-07