Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

23
1
Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Hasselbackskyckling är lite av ett genidrag och ger kycklingen en fantastisk smak genom att du fyller filéerna med fetaost och färska örter. En ljummen pastasallad med spenat och tomater passar toppen att servera till de fyllda kycklingfiléerna.

Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Ingredienser

4 portioner
2 dl finhackade färska örter t ex basilika och persilja
150 g fetaost
1 dl riven ost
1 förp kycklingbröstfilé (à 700 g)
olja (till ugnsformen)
salt
svartpeppar

Pastasallad

4 port färsk pasta (gärna tortellini)
500 g körsbärstomater
1 tsk olja
3 msk balsamvinäger
1 förp färsk babyspenat (à 65 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i pastan. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentar

Jessica

2022-03-07

Riktigt gott! Jättegott med smaken av balsamvinäger i kombination med kycklingen