Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

0
0
Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Hasselbackskyckling är lite av ett genidrag och ger kycklingen en fantastisk smak genom att du fyller filéerna med fetaost och färska örter. En ljummen pastasallad med spenat och tomater passar toppen att servera till de fyllda kycklingfiléerna.

Skriv ut

Samarbete med:

Hasselbackskyckling med fetaost och krämig örtröra

Ingredienser

4 portioner
2 dl
finhackade färska örter t ex basilika och persilja
150 g
fetaost
1 dl
riven ost
1
förp kycklingbröstfilé (à 700 g)
-
olja (till ugnsformen)
-
salt
-
svartpeppar

Pastasallad

4
port färsk pasta (gärna tortellini)
500 g
körsbärstomater
1 tsk
olja
3 msk
balsamvinäger
1
förp färsk babyspenat (à 65 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i pastan. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept