Pasta med paprikasås och bresaola

99
5
Pasta med paprikasås och bresaola

Den här pastan serverar du med en härlig paprikasås. Fräst lök, bönmix och paprikacrème är några av ingredienserna som gör paprikasåsen fantastisk god. Innan servering blandar du pastan med paprikasåsen för att sedan toppa med smakfull bresaola och rucola.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2017

Pasta med paprikasås och bresaola

Ingredienser

4 portioner
4
port pasta (tagliatelle)
1
rödlök
1 tsk
olja
250 g
fryst bönmix
130 g
paprikacrème
1 dl
mjölk
-
salt och peppar
140 g
bresaola
65 g
rucola

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på paprikacrèmen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Såsen gärna såsen slät med stavmixer.

Vad tyckte du om receptet?

99

Kommentarer

Gunilla

3/3/2016

Nja, en av det sämsta måltider vi fått i matkassen. Smakade inget alls. Gillar normalt sett bönor men till denna rätt var de ingen hit. :(

Erica

2/11/2016

Gott, skippade bönorna!

Janet

2/8/2016

Smaklöst! inget som vi skulle äta igen, bönmixen gjorde det hela än mer oätligt

Näringsvärde per portion

Energi 2170 KJ / 521 kCal
Fett 14 g
Salt 2.7 g
Kolhydrater 65 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept