Pasta med paprikasås och bresaola
Den här pastan serverar du med en härlig paprikasås. Fräst lök, bönmix och paprikacrème är några av ingredienserna som gör paprikasåsen fantastisk god. Innan servering blandar du pastan med paprikasåsen för att sedan toppa med smakfull bresaola och rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2017
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (tagliatelle)
1 rödlök
1 tsk olja
250 g fryst bönmix
130 g paprikacrème
1 dl mjölk
salt
peppar
140 g bresaola
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2170 KJ / 521 kCal
Fett14 g
Salt2.7 g
Kolhydrater65 g
Protein29 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nja, en av det sämsta måltider vi fått i matkassen. Smakade inget alls. Gillar normalt sett bönor men till denna rätt var de ingen hit. :(
Gunilla
2016-03-03Gott, skippade bönorna!
Erica
2016-02-11Smaklöst! inget som vi skulle äta igen, bönmixen gjorde det hela än mer oätligt
Janet
2016-02-08