En pasta i veckan borde det vara lag på tycker vi! Denna serveras med haricot verts, bönor och mozzarella. Det hela marineras i en pastasås med basilika. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2022
Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Aha nu fattar jag! Det var Bönmixen som skulle sköljas och värmas…
Hillevi
2023-06-28Verkar ju helt knäppt att försöka bara hälla av bönorna, som kokar med pastan, och sen spola dom i kallt vatten för att sen värma upp dom igen i såsen…
Hillevi
2023-06-28Ush, inte gott. Pasta med ketchup slår detta med hästlängder. Haricots vertes passar inte alls till detta.
Maria
2022-09-29