Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Bresaola e ruccola

Bresaola e ruccola är inget mindre än en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och citronjuice. Sältan från ruccolan, parmesanen och bresaolan bryts av mot den syrliga citronen och salladen toppas med olivolja.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fördela ruccolan på ett stort uppläggningsfat, men spara några blad. Lägg på bresaolan.
  2. Hyvla parmesanosten tunt och fördela på fatet. Ringla över citronjuice och olivolja. Strö på resten av ruccolan. Mal över lite svartpeppar. Servera genast.

För alla

Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 150 g bresaola
  • 1 påse ruccola (à 70 g)
  • 75 g parmesanost
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • 2 msk olivolja
  • nymalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer