Bresaola e ruccola

Betyg 3.1 av 5.
76 personer har röstat
1
Bresaola e ruccola

Bresaola e ruccola är inget mindre än en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och citronjuice. Sältan från ruccolan, parmesanen och bresaolan bryts av mot den syrliga citronen och salladen toppas med olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Bresaola e ruccola

Ingredienser

6 portioner
150 g bresaola
1 påse rucola (à 70 g)
75 g parmesan
2 msk färskpressad citronjuice
2 msk olivolja
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
76 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott och lätt att förbereda och gör atill många. Jag har bytt ut citronen mot Creme baslamico och det fungerar utmärkt det också.

Anna

2011-09-23

Testa liknande recept

Carpaccio
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola med ädelostfikon
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta calabrese med bresaola
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta pesto med bresaola och mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade rotfrukter med stekt lax och ruccolapesto
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ljummen pastasallad
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga