Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Najadlaxrulle med gurka och senapskräm

Tunnbrödrulle med lax, gurka och senapskräm av färskost. Perfekt som förrätt eller tilltugg i väntan på maten. Lätt att laga, bara rör ihop krämen av senap och färskost och lägg med gurka och lax på tunnbröd. Rulla ihop och skär upp till fina snittar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda färskosten med senapen.
  2. Dela, kärna ur och skär gurkan i långa stavar.
  3. Bred senapskrämen på tunnbröden. Lägg på gurkstavarna och laxen. Rulla ihop rullen hårt så att det går att skära fina bitar.
  4. Skär i bitar, fäst ev. i skarven med en tandpetare. Garnera med dill.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g naturell färskost
  • 2 msk sötstark senap
  • 1/2 gurka
  • 3 bitar mjukt tunnbröd
  • 225 g najadlax
  • dill till garnering
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1584 kJ / 379 kCal